مجموعة تمكين الدولية للإستشارات والتدريب

مرحبا بك عزيز الزائر نتمنى لك أوقاتاً سعيدة معنا وأن نزداد شرفا بخدمتك ولا تنسى التسجيل معنا لتستفيد بكل جديد

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

مجموعة تمكين الدولية للإستشارات والتدريب

مرحبا بك عزيز الزائر نتمنى لك أوقاتاً سعيدة معنا وأن نزداد شرفا بخدمتك ولا تنسى التسجيل معنا لتستفيد بكل جديد

مجموعة تمكين الدولية للإستشارات والتدريب

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

تمكين كافة الأفراد والمؤسسات مـــــن القيام بأدوراهم الحياتيةومهامهم الوظيفية باتقان واحتراف من خلال برامجنا التدريبيةواستشاراتنا الفنية حتى نصنع جميعا حضارة شامخة تقود الحياة .


نرحب بكل الزائرين ... ونتمى لكم قضاء وقت ممتع معنا ... يملأه الحب والود ... والاستفادة المتبادلة بيننا علميا وعمليا ..... 
يسعدنا تسجيلكم معنا ومشاركتنا .... وشعارنا دوما
(( نحب الخير لكل الناس .. مهما اختلفت الألوان والديانات والأجناس ))

نتعاون مع رواد التوظيف في العالم العربي

دخول

لقد نسيت كلمة السر

المواضيع الأخيرة

» مِن قالْ فِي مَؤْمِنُ مالِيـس فِيه [حبِسَــه] اللَّه فيْ [رَدْغة الخبال]
طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات  Emptyالأحد مايو 20, 2012 3:10 am من طرف abdo_khedr

» الوضوء من ناحيه صحيه تعالوا شوفوا
طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات  Emptyالأحد مايو 20, 2012 3:02 am من طرف abdo_khedr

» الإحصائيات القران
طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات  Emptyالأحد مايو 20, 2012 2:57 am من طرف abdo_khedr

» فضل يوم الجمعة
طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات  Emptyالأحد مايو 20, 2012 2:51 am من طرف abdo_khedr

» من ميزان الترادف في كتاب الله
طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات  Emptyالأحد مايو 20, 2012 2:42 am من طرف abdo_khedr

» قوارب النجاة تنتظر ركوب الغريق
طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات  Emptyالأحد مايو 20, 2012 2:28 am من طرف abdo_khedr

» طهى الأرز البسماتى.
طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات  Emptyالإثنين أبريل 02, 2012 4:32 am من طرف abdo_khedr

» طريقه عمل السمسميه بالصوره
طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات  Emptyالإثنين أبريل 02, 2012 4:31 am من طرف abdo_khedr

» طريقه عمل الكلولونى ومجربه
طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات  Emptyالإثنين أبريل 02, 2012 4:29 am من طرف abdo_khedr

وظائف متوفرة



تابعنا على الفيس بوك

عداد الزوار

clavier arabe

زوارنا في دول العالم

زوارنا من(27 مدن)
من الدول الآتية حتى الآن
1. مصر
2. البحرين
3. السعودية
4. ليبيا
5- الجزائر
6- الكويت
7- الإمارات العربية المتحدة
8- ألمانيا
9- الأراضي الفلسطينية المحتلة
10- الأردن
11- المغرب
12- سوريا

    طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات

    abdo_khedr
    abdo_khedr


    عدد المساهمات : 102
    تاريخ التسجيل : 17/11/2011

    طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات  Empty طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات

    مُساهمة من طرف abdo_khedr الإثنين أبريل 02, 2012 4:16 am

    طريقة عمل لحم العمود

    , طريقة طهى اللحمة العمود بالطاطس والطماطم

    , طريقة طهى لحمة العمود

    , لحم العمود

    , طريقة عمل لحمة العمود

    , عمودتحمة

    , كيفية عمل لحمة العمود

    , ماهو الرستو

    , لف اللحم بخيط

    , طريقة عنل عامود اللحم

    .
    السلام عليكم و رحمه الله و بركاته
    فراشاتى الجميلات اقدم لكم اليوم طريقه اللحمه الرستو او البارده او عرق التلبينكو او لحمه الزنقات كلها مسميات لنفس النوع

    هو
    عباره عن عامود من اللحمه يوجد فى فخد البقره و هو من الاصناف الرائعه و
    الشيك و اللذيذه و خاصه فى العزائم وكمان بيعطى كميه كبيره و ممكن يتعمل
    قبل العزومه بمده ودا بيوفر مجهود كبير

    و أقدمه بطريقتى التى يفضلها أهل بيتى و نحن نفضل تناوله لانه لا يحتوى على دهون كثيره و طعمه و شكله جميل
    بسم الله نبدأ
    المقادير
    عامود تلبينكو(عامودى وزنه 1 و نصف كيلو )
    2 جزره (نقشرها و ناخذ منها عامودين )
    2 بصله متوسطه
    1 طماطم
    فصوص ثوم
    كرفس
    ملح /فلفل/ جنزبيل /خيط
    2 ملعقه سمن

    طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات  Wol_errorنقره على هذا الشريط لعرض الصورة بالمقاس الحقيقي
    طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات  Bf8d95f4
    طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات  Wol_errorنقره على هذا الشريط لعرض الصورة بالمقاس الحقيقي
    طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات  229398db

    الطريقه
    نحضرالسيخ
    الخاص بالمشاوى (او سكين بحد طويل وهذا ما استخدمته ) و نبدأ نعمل فتحه
    فى منتصف العامود و نلف السكين و نضغط عليه للداخل كأننا بنقور اللحمه حتى
    نصل للناحيه الاخرى

    طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات  Wol_errorنقره على هذا الشريط لعرض الصورة بالمقاس الحقيقي
    طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات  954c388f

    نبدأ
    ندخل الجزر من الفتحه و نضغط عليه للداخل و الجزره التانيه من الناحيه
    الاخرى (ممكن بدل الجزر نعمل شقوق فى اللحم و نضع فصوص الثوم بها )

    طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات  Wol_errorنقره على هذا الشريط لعرض الصورة بالمقاس الحقيقي
    طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات  0564a094

    نبدأ فى لف عامود اللحم بالخيط المخصوص او العادى
    طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات  Wol_errorنقره على هذا الشريط لعرض الصورة بالمقاس الحقيقي
    طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات  A8f01c04

    نضع السمن فى الوعاء و عندما يسخن نضع اللحم
    و نحمر اللحم من جميع الجهات بواسطه التقليب المستمرحتى تتحمر من جميع الجهات
    طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات  Wol_errorنقره على هذا الشريط لعرض الصورة بالمقاس الحقيقي
    طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات  Adcb4e8e

    نضع باقى الجزر و البصل و الثوم و الكرفس و الملح و الفلفل و الجنزبيل
    طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات  Wol_errorنقره على هذا الشريط لعرض الصورة بالمقاس الحقيقي
    طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات  Fb32d8ce

    ثم
    نغطى الوعاء و نهدى النار و نتركها حتى تنزل مائها و تشربه مع التقليب من
    حين لاخرحتى تتسبك ثم نزودها مقدار كوب من الماء و نتركها حتى تنضج على
    نار هادئه


    طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات  Wol_errorنقره على هذا الشريط لعرض الصورة بالمقاس الحقيقي
    طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات  A04bc1ea

    نتركها تبرد ثم نضعها فى التلاجه ثم نخرجها و نفك الخيط
    و نقطعها بالسكين الكهرباء او العاديه ( بس تكون حاميه ) الى ترنشات غير سميكه و نصفى صوص اللحم
    طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات  Wol_errorنقره على هذا الشريط لعرض الصورة بالمقاس الحقيقي
    طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات  199f57e8

    ترص فى طبق التقديم و يسخن الصوص و يوضع عليها
    طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات  Wol_errorنقره على هذا الشريط لعرض الصورة بالمقاس الحقيقي
    طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات  041bd7d3

    و يمكن تقدم بارده بدون صوص
    طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات  Wol_errorنقره على هذا الشريط لعرض الصورة بالمقاس الحقيقي
    طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات  0969ba18

    و يقدم جنبها خضار سوتيه او مشوى او بطاطس محمره و هذا ما يفضله الجميع
    طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات  Wol_errorنقره على هذا الشريط لعرض الصورة بالمقاس الحقيقي
    طريقه عمل لحمة الرستو او عرق التلبينكو او لحمه البارده للزنقات  Dabcc4e4

    اخواتى العزيزات ممكن توضع فى الفرزير فى علبه محكمه بعد تقطيعها بس بنفس ترتيبها و نخرجها يوم العزومه او الضيوف المفاجئه
    ممكن بقسم العامود و اعمل نصفه بالجزر و نصفه بالثوم
    أتمنى طريقتى تعجبكم و أكون قدمت لكم فكره جديده للتغيير تشرفكم
    أترككم فى رعايه الله و أمنه

      الوقت/التاريخ الآن هو السبت أبريل 27, 2024 1:34 pm